Мивки за вграждане над плот
Мивки за вграждане под плот
Мивки за равен монтаж с плота
Бордови мивки
Ъглови мивки
Модулен монтаж
Филтър
Марка
Цена
от до
Разновидност
Материал


Релеф (при стоманата)

За шкаф


Безплатна доставка

Мивки за равен монтаж с плота

1 2

Ако търсите комфорт, качество и изгодни цени на едно място, тук ще намерите точно това. Представяме ви колекцията ни от мивки за равен монтаж с плота, които ще бъдат перфектното допълнение и красив завършек на вашата кухня.

 

Изравняването с плота е най-популярният вид монтаж. При него се поставя мивката в предварително изрязания отвор на плота и рамката се полага върху него, а коритото “сяда” в него. Захваща се от долната страна на плота и мивката е готова за употреба! С богатия избор от мивки с две корита, мивка от неръждаема стомана, цветни, еднокоритни и други, ще можете да изберете перфектното попадение за вашия дом.

 

Мивките за равен монтаж съчетават елегантен вид и практичност за отичане на водата, правейки ги най-удобното решение. При закупуването на такава мивка, не забравяйте, че е важно тя да бъде съобразена с плота, с който ще бъде монтирана.

 

Трябва да знаете точните размери за съвместимост, както и цветовите гами, за да няма разминавания на по-късен етап. Разбира се, лесният монтаж си остава основно предимство при избора на мивки за равно с плота монтиране. Synox работи само с проверени и установени на пазара брандове, които предоставят качествени мивки за равен монтаж с плота с функционалност и модерен дизайн.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции