Хладилници за вграждане
Свободностоящи хладилници
Хладилници с две врати
Малки и Мини хладилници
Виноохладители
Филтър
Марка
Цена
от до
Фризер камераОхлаждаща системаЦвятБезплатна доставка

Свободностоящи хладилници

Както знаете, хладилниците са неизменна част от кухненското оборудване, а и ценен елемент от оборудването на съвременния дом. Там се съхранява храната за дълго време, изстудява напитките и поддържа продуктите годни за консумация. Правилният избор обаче е от голямо значение.

 

Не е достатъчно да се снабдите с свободностоящ хладилник, който поддържа ниска температура. Има редица други фактори, с които да се съобразите като например енергийния клас и разхода на енергия, нивото на шум, капацитет на замразяване, наличието на фризер и неговото разположение, капацитет на хладилната част, разбира се и цвят, модел, вид, размери и още много.

 

Свободностоящи хладилници могат да бъдат по-лесно избрани предвид пространството, с което разполагате, като те могат да бъдат високи или ниски - за под плот. Някои от модерните хладилници разполагат и с други предимства и отделения - диспенсър за вода, генератор за лед, зона за свежест, камера за вино или мини-бар.

 

Когато избирате своя свободностоящ хладилник, помислете дали имате нужда от хладилник с една врата, хладилник с горна или долна камера, или пък може би комбиниран хладилник с повече отделни врати и удобства. Предлагаме ви избор от различни модели и марки на хладилници от най-добрите производители.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции