Таванни абсорбатори
Телескопични абсорбатори
Абсорбатори за пълно вграждане
Абсорбатори за стенен монтаж
Островни абсорбатори
Ъглови аспиратори
Аспиратори под кухненски шкаф
Аспириращи плотове
Филтър
Марка
Цена
от до
Обем помещение (m3)

Размер (ширина)


Цвят
Безплатна доставка

Телескопични абсорбатори

1 2

Време е да обзаведете своята нова кухня? Със сигурност тогава имате нужда от телескопичен абсорбатор! Това са кухненските уреди, които отвеждат миризмите от помещението по време на готвене и неутрализират следите от него. За да са ефективни техните функции, изключително важно е да направите правилен избор!

 

Ако до преди няколко години абсорбаторите бяха лукс, то днес те са задължителна част от кухненското оборудване, тъй като все повече жилищни апартаменти не позволяват друга алтернатива за премахване на миризмите от храна. Абсорбаторите са по-скоро необходимост за всяка домакния! Новите модели и видове абсорбатори за кухня са добре издържани, съответстват на всички стандарти и вършат перфектна работа, премахвайки всякакви аромати от кухнята.

 

Аспираторите, които ще намерите на нашия сайт са разнообразни и от всяка ценова категория. Представяме ви разнообразие от цветове и модели - плъзгащ се аспиратор, телескопичен аспиратор, аспиратор за вграждане и други. Аспираторите могат да са куполни, тип остров или за вграждане, а вие сами избирате кой вид е най-подходящ за вашата кухня - за размерите на пространството, за интериора и функционалността.

Абсорбаторите се монтират на височина, посочена в инструкциите на производителя, над уреда за готвене. Не губете повече време, а изберете най-подходящия за вас аспиратор за кухня!

 

Компактен и интегриран в кухненския шкаф, телескопичният абсорбатор е елегантно решение за всяка кухня. Моделите телескопични абсорбатори се предлагат в разнообразен дизайн и технически характеристики, а ако искате да съчетаете стила с функционалността, този тип абсорбатор е отлично решение.

 

Издърпайте, когато готвите и с лекота плъзнете панела обратно, когато приключите с готвенето – това е печелившата формула на телескопичния абсорбатор. Площта за всмукване на въздух може да се увеличава с издърпване на панела напред.

 

Съвременните модели телескопични абсорбатори от този тип разполагат с двa двигaтeля за по-висока ефективност или един мотор с по-голяма мощност, който работи на по-ниски обороти, за да е по-бесшумен. Допълнителни опции са автoмaтичнo вĸлючвaне и изĸлючвaнe нa уреда пpи издъpпвaнe нa пpeдния пaнeл и енергоспесяваващо осветление.

 

Препоръчваме ви телескопичен или напълно вграден абсорбатор, когато сте избрали отворен тип рафтове или разчупени шкафове. Изберете подходящия за вашето помещение телескопичен абсорбатор и не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции