Електрически скари
Пасатори, миксери
Термокани
Kотлони
Tигани
Свободностоящи фурни
Уреди за вакуумиране
Тостери
Други
Сокоизтисквачки и преси
Микровълнови фурни

Свободностоящи фурни

Ако сте в търсене на ново попълнение за вашата кухня, но искате свободностояща фурна, на правилното място сте! Това е решение не само за интериорния дизайн, но и за практичното и удобно ползване на готварското помещение. Още по-хубавото е, че всички свободностоящи фурни за готвене съчетават модерния вид и функционалността, а удобството ви в кухнята е гарантирано!

 

Печките, които не се вграждат и не са големи размери, а свободностоящи, са перфектен избор за всеки домакин, тъй като предлагат възможността да сготвите любимите си ястия, а в същото време и да спестите място в кухнята си. Някои модели свободностоящи фурни са с двойно стъкло на вратата, предлагат набор от нива на готвене и функции за размразяване, а производителите предлагат и разнообразие от цветове, модели и видове.

 

При избора си на мини свободностояща фурна заложете на такава, чиито нагреватели са от неръждаема стомана, за да сте сигурни, че няма да имате проблеми, а ще можете да се радвате на дългия живот на печката. Можете да съобразите нейните размери с пространството, което разполагате и мястото, на което ще бъде поставена тя и по този начин да съчетаете перфектно печката си с останалата част от кухненското помещение!

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции