Мивки за вграждане над плот
Мивки за вграждане под плот
Мивки за равен монтаж с плота
Бордови мивки
Ъглови мивки
Модулен монтаж
Филтър
Марка
Цена
от до
Разновидност
Материал


Релеф (при стоманата)

За шкаф


Безплатна доставка

Бордови мивки

В търсене сте на бордова мивка за вашата кухня? На правилното място сте! Ако сега обзавеждате своя дом, правите ремонт или просто старата мивка трябва да бъде сменена, предлагаме ви нашата колекция от мивки с борд, които ви гарантират качество, удобство и стил!

 

Изберете сред разнообразие от брандове, установени вече на пазара с добрите си продукти, проверени от нас и с перфектно съотношение на цена - качество. При нас ще намерите бордови мивки от различни категории и с различни разновидности. Изберете сред двойни бордови мивки, мивки за ъгъл, бордови мивки с отцедник и изобщо мивки с борд за кухня! 

 

Както знаете, за една кухня е най-важно мивката да бъде удобна, тъй като прекарваме 60% от времето си там (да, дори повече от това пред готварската печка!). За да бъде максимално ефективна и практична една мивка, трябва да бъде на правилната височина.

 

Тъй като миенето се извършва, докато сме прави, да бъде достатъчно голяма и с форми, които да пасват на останалата част от кухнята, така че нито да ви ограничават, нито да заемат прекалено голямо място. Преди да направите своя избор на бордови мивки, съобразете се с размерите на своята кухня и с това от коя страна искате да бъде борда, за да избегнете грешки!

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции