Сифони за мивка в баня
Клапани, розетки, изпразнители за мивка
Линеен сифон за под
Рогов сифон за под
Ъглов сифон за под
Сифони за вана
Сифони за тераса
Сифон за душ корито

Сифон за душ корито

Сифоните са изключително важни за правилното отвеждане на мръсната вода към канализацията и от правилния им избор и инсталация зависи комфорта по време на душ. Нашите сифони за душ корита, които ви предлагаме, се инсталират под тях, изработени са от пластмаса и са с вертикален изход. Те са универсални и ще паснат перфектно на избраното от вас душ корито, правейки банята и пространството за душ комфортни и удобни.

 

Важно при избора на сифон за душ корито е то да бъде с добра скорост на оттичане и да покриват нормативните изисквания за това. Все повече хора, които инсталират душ кабини и пространства за своите бани, се доверяват на корито и поддушово корито със сифон, който изглежда модерно и е лесен за монтиране, поддръжка и почистване.

 

При нас ще намерите перфектното съотношение цена - качество и можете да сте сигурни, че предложенията ни комбинират и технически предимства, и отличен дизайн. Въпреки, че всички продукти, които предлагаме са с проверено и гарантирано качество от доверени производители, вие все пак ще получите гаранция за закупения сифон за душ корито.

 

А дори, ако се окаже, че сифонът, който закупите не отговаря на коритото във вашата баня, вие имате право да върнете или замените продукта в 30-дневен срок след закупуване.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции