Смесители за биде
Дъска биде
Хигиенни душове

Дъска биде

Синокс предлага на своите клиенти богата гама от дъски за биде и резервни части за тях на достъпни цени. Купете си дъска биде, която ще превърне всяка баня в модерен кът за релакс.

 

Нашите продукти са практични и хигиенични и се отличават със своите стил и ефективност. Ние сме убедени, че всяка съвременна баня се нуждае от качествена дъска биде, която да финализира цялостната визия на едно модерно санитарно помещение.

 

Отдавна вече на изглежда твърде нестандартно или нерационално да монтирате капак с биде на вашите моноблок или тоалетна чиния. По-скоро това се счита за проява на добър вкус и е отражение на най-последните тенденции в обзавеждането на една баня.

 

Днес монтажът на всеки капак или дъска биде за тоалетна чиния може да се извърши без това да наруши визията и излъчването на вашето санитарно помещение или баня. Ние продаваме само капаци за биде и дъски за биде на утвърдени световни марки в обзавеждането за бани на разумна цена. Нашите продукти отговарят на всички международни изисквания за хигиена и ефективност.

 

Кои клиенти искат да закупят капак за биде? Най-често това са артикули, които се отличават със своята практичност и изтънчен стил. Ние от Синокс сме събрали най-добрите предложения от дъски за биде и резервни части за тях.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции