Таванни абсорбатори
Телескопични абсорбатори
Абсорбатори за пълно вграждане
Абсорбатори за стенен монтаж
Островни абсорбатори
Ъглови аспиратори
Аспиратори под кухненски шкаф
Аспириращи плотове
Филтър
Марка
Цена
от до
Обем помещение (m3)

Размер (ширина)


Цвят
Безплатна доставка

Абсорбатори за стенен монтаж

1 2 3 4 >

Използването на кухнята в нейния пълен потенциал е винаги обвързано и с различни миризми и пари, които дори понякога да ухаят добре, са все пак наслагващи се по дрехите, в косите и в самото помещение. Именно затова е изключително важно да имате максимално ефективно работещ абсорбатор.

 

Нашите аспиратори за стенен монтаж ще ви осигурят свеж и чист въздух в кухнята и ще се погрижат за премахването на всякакви миризми. Когато избирате своя абсорбатор за кухня, трябва да се съобразите с размерите и формата - тя обикновено е или правоъгълна или овална, а размерите могат да варират спрямо вашите собствени изисквания и изпълнението на производителите.

 

Друг важен фактор е мощността на аспирацията, която определя обема въздух, аспириран за дадено време. Това се съобразява с площта на кухнята. Можете да разгледате и предложения, които гарантират ниско ниво на шум и лесно монтиране за стената. Това ще улесни вашата работа и ще гарантира по-тихо абсорбиране по време на готвене и използване на стенния аспиратор.

 

При нас ще намерите различни предложения за абсорбатори за стенен монтаж на достъпни цени и с гарантирано качество. Винаги съобразяваме предлаганите стоки с интереса на търсене и това, от което нашите клиенти ще останат доволни!

 

Абсорбаторите за стенен монтаж са сред най-популярните напоследък модели и са едно от хитовите предложения на индустриалните дизайнери, които експериментират с различните вертикални форми.

 

Стенните аспиратори имат качеството да оформят цялостния стил на интериора. Ако решите да изберете такъв модел, непременно уточнете ефективността (мощността на извличане) на модела абсорбатор за стенен монтаж, която трябва да съобразите с големината на готварския плот и натовареността на кухненската зона като цяло.

 

Тъй като пространствата с отворен план стават все по-популярни, производителите на абсорбатори за стенен монтаж предлагат все по-ефективни и лесни за употреба уреди - двигателите са по-мощни, а има и интелигентни модели, контролирани от приложения.

 

Към аспираторите за стенен монтаж спада и коминният модел, който представлява обърната Т-образна форма, монтирана на стената над готварския плот и на който много симпатизираме.

 

Въпреки елегантния си външен вид, повечето модели за стена отстъпват по ефективност на уредите с традиционен дизайн, които разполагат с по-голяма площ и обхват за отвеждане и пречистване на остатъчните миризми, парата и мазнините.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции