Душ глави / пити
Рамена за душ пити
Душ слушалки
Шлаухове
Душ колена
Душ корита
Филтър
Марка
Цена
от до
Душ окачванияБезплатна доставка

Душ корита

Всяка модерна и съвременна баня се нуждае от душ корито, което да завърши не само вида на пространството за душ, но и да го направи по-удобно и комфортно. Представяме ви разнообразие от предложения за душ корита във всякаква форма - правоъгълни, овални, асиметрични или ъглови.

 

Изберете това, което ще подхожда и пасва най-много на избраната от вас баня, вземете правилните размери и потърсете душ коритото, което е най-подходящо за вашия дом! За удобството на вашата баня или красивото допълнение към душ пространството, изберете някое от нашите душ корита!

 

За да е още по-богат избора сме подбрали за вас готови душ корита, които са акрилни, порцеланови, от естествен камък или направени от друг материал, който да е подходящ за целите. Разбира се, най-често клиентите търсят квадратни душ корита, които са готови за монтаж и употреба. Можете да избирате между разнообразие от размери, които да пасват на вашата баня.

 

За да завършите ремонта или новата си баня, добавете и душ глави, сифони с вертикално или хоризонтално оттичане, душ слушалки и душ рамене. Можете да сте сигурни, че всички части за баня отговарят на всички стандарти и с нас, залагате на качество и проверени продукти с гаранция за дълготрайност, лесна поддръжка и комфорт!

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции