Мивки за вграждане над плот
Мивки за вграждане под плот
Мивки за равен монтаж с плота
Бордови мивки
Ъглови мивки
Модулен монтаж
Филтър
Марка
Цена
от до
Разновидност
Материал


Релеф (при стоманата)

За шкаф


Безплатна доставка

Ъглови мивки

Ъгловите мивки доскоро бяха познати само с функционалността си и перфектният начин за спестяване на място в по-малки пространство, но днес те са и решението на много интериорни дизайнери, които знаят как да съчетаят комфорт и стил, правейки кухнята ви модерна и функционална.

 

Както знаете, в кухнята трябва да съберем редица мебели, без които не можем - печка, хладилник, плот за готвене и разбира се, мивка. Това невинаги е лесно, когато пространството е ограничено, а именно за това нашите ъглови мивки са най-добрият избор. Всяка такава мивка все пак трябва да е добре позиционирана, за да може да се достига лесно до нея от всеки край на кухнята, както и да бъде съобразена дълбочината.

 

Не искате вашата ъглова мивка да бъде прекалено дълбока или прекалено плитка, защото това значително влияе на вас и работата ви там. Разнообразието от форми, модели и цветове позволява да развихрите въображението си и да постигнете страхотни резултати в домакинския свят. 

 

Малките ъглови мивки обикновено са или кръгли, или с неправилна форма, или под ъгъл 45 градуса, така че да отговаря на различните ваши нужди и перфектно да пасне на пространството, което имате. Бъдете сигурни, че избирайки ъглова мивка за своята кухня, вие ще съчетаете перфектно липсата на място и в същото време модерния вид на новата кухня!

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции