Моноблок
Тоалетни чинии
Биде
Тоалетни казанчета
Структури за вграждане
Тоалетни седалки/дъски
Филтър
Марка
Цена
от до
Тоалетни чинии
МатериалБезплатна доставка

Тоалетни казанчета

Представяме ви качествени тоалетни казанчета и разнообразие от производители, от които да изберете най-доброто за вас. Ако търсите казанче за новата си баня, заложете на качеството, доверявайки се на нашите предложения. За всяка баня са изключително важни промивните системи.

 

Какво представляват те? Обикновено резервоарът е свързан с един маркуч, чрез който се подава вода, и втори, който е за оттичане на водата в тоалетната чиния. При нас можете да избирате между казанчета със странично или долно водоподаване, от различен материал (PVC или Abs), капацитет на резервоара (6 или 9 литра), моноблок или не, както и разбира се производител - събрали сме марки, които са се доказали на пазара и можете да съчетаете с останалата санитария при оборудване на банята си.

 

Независимо дали закупувате тоалетно казанче, за да смените старото или за нова инсталация, бъдете сигурни, че трябва да внимавате с фиксиращите отвори и техния съвпад с тоалетната чиния. Обикновено монтажът на тоалетни казанчета не е ядрена физика и можете дори да се справите сами с това, а за по-голямо удобство всички наши предложения идват и с инструкции за инсталация.

 

Не пропускайте и нашите филтри, за да подберете точно това, което търсите за вашето мокро помещение - тоалетно казанче с различни форма, размер, материал и водоподаване.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции