Таванни абсорбатори
Телескопични абсорбатори
Абсорбатори за пълно вграждане
Абсорбатори за стенен монтаж
Островни абсорбатори
Ъглови аспиратори
Аспиратори под кухненски шкаф
Аспириращи плотове
Филтър
Марка
Цена
от до
Обем помещение (m3)

Размер (ширина)


Цвят
Безплатна доставка

Ъглови аспиратори

Ъгловите аспиратори са практично решение за по-малки кухни или са съзнателен избор за оформление. Кухня, оборудвана с котлони, монтирани в ъгъла води до решение за избор на ъглов аспиратор. 

 

Монтиран в ъгъла, аспираторът изпъква, като използва трудно достъпно място. В същото време създава съвсем различен облик на кухнята. Реномираните марки предлагат тихи и мощни модели, изцяло изработени от  неръждаема стомана или стомана и стъкло.

 

Разгледайте нашите предложения за ъглови аспиратори и готварски плотове за ъгъл! Ако имате затруднение при избора на ъглов аспиратор, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Аспираторите за ъгли са едно от най-добрите решения за тези от вас, които имат кухня с по-ограничени размери или пък е необходим монтаж именно в ъгъл. Ако търсите ъглов абсорбатор, който да се погрижи за свежия въздух във вашия дом, на правилното място сте!

 

Предлагаме ви разнообразие от ъглови аспиратори от неръждаема стомана, които имат едни от най-добрите технически характеристики, така че да сте сигурни, че след като направите избора си, вие ще се сдобиете с качествено изпълнение на доказал се производител. Всички характеристики са тествани в технологична лаборатория и работата на ъгловите аспиратори е в съответствие с качествения контрол.

 

Всеки аспиратор за ъгъл има гаранция, а ние ви предлагаме и безплатна доставка и 30 дни право на връщане! За монтиране на аспираторите ще получите упътвания и сме сигурни, че ще можете да се справите сами, но в случай, че имате каквито и да е въпроси, можете да се свържете с нас и с радост ще ви помогнем не само с вече закупения аспиратор, но и ако имате затруднение при избора на такъв.

 

Ето и нашите подбрани предложения за ъглови аспиратори от качествена неръждаема стомана - перфектното решение за вашата кухня!

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции