Душ глави / пити
Рамена за душ пити
Душ слушалки
Шлаухове
Душ колена
Душ корита
Филтър
Марка
Цена
от до
Душ окачванияБезплатна доставка

Душ слушалки

1 2 3 4 >

Душът, както и неговата душ слушалка, са от особено значение за комфорта на всеки човек след дълъг и уморителен ден в офиса или за бодрото начало на всеки нов ден.

 

Всеки душ трябва да бъде удобен за ползване, с подходяща по силата си струя, която да доставя наслада и отмора. За целта е необходимо да направите правилен избор на душ слушалка и да не забравяте да я поддържате в добро състояние като я почиствате редовно и подменяте амортизираните й части навреме.

 

Съвети за избор на подходяща душ слушалка за нуждите ви

 

На кого не се е случвало да попада на душ със захабена или силно калцирана душ слушалка?

 

Ако сте използвали такава знаете колко досадно е ниското й налягане и колко неприятен е външният й вид. Да не говорим за увеличения разход на вода и месечни сметки, в резултат на нея.

  • Струята – каква струя предпочитате да настроите от вашата душ слушалка? Някои душове имитират дъждът от природата, докато други могат да освободят нежна мъгла или пък да ви предложат масажна струя вода или такава, която пулсира. Най-добре е да се насочите към душ слушалки, които предлагат богат избор от функции за настройка на струята, за да може всеки от семейството да получи релакс и комфорт, според неговите критерии.
  • Икономичност – особено в днешно време е много важно душът, който сте избрали, да има опция за икономичен режим. Този режим означава, че ще използвате по-ниско налягане на водната струя, която ще намали месечните ви сметки за вода. Всяка душ слушалка може да ви помага да пестите енергия и ресурси, като същевременно не ви лишава от приятните усещания в банята.
  • Начин на почистване – силно препоръчваме да спрете избора си на душ слушалка, която разполага с глава с антиваровик система. По този начин вие ще удължите живота на душа си значително и ще спестите пари.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции