Стоящ смесител
Смесители с изтеглящ чучур
Смесители с подвижен душ
Смесители за пред прозорец
Стенен смесител
Двуръкохватков смесител
Ретро смесител
Смесител за битова и филтрирана вода
Филтър
Марка
Цена
от до
Покритие

Управление на ръкохватката

Аксесоари, части за смесител за кухня
Безплатна доставка

Ретро смесител

За ценителите на ретро дизайна и стилното кухненско обзавеждане, подбрали сме специална колекция от ретро смесители, които перфектно ще допълнят идеята ви за кухня. Ако сте в търсене на качествени и красиви смесители с ретро дизайн, тук сме събрали за вас едни от най-добрите предложения на пазара!

 

Все повече интериорни дизайнери и хора с нюх към обзавеждането, предпочитат да заложат на ретро стила за своите кухни. Може да ви се струва, че смесителят е малка и не толкова важна част от вида на цялата кухня, но ще се изненадате колко приятен завършек ще даде всъщност той.

 

Имайте предвид, че нашите ретро смесители не са ретро (стари), а направени с такъв дизайн, за да могат истинските ценители да се възползват. Те във функционалността си са също толкова качествени и практични, а механизмите и материала, от който са направени, са повече от впечатляващи. Затова и ценовата категория е малко по-висока от стандартната, но можете да сте сигурни, че качеството и вида си заслужават!

 

Разгледайте подбраните от нас предложения за ретро смесители и изберете най-подходящия за вас и вашата кухня - от модели, през цветове, до размери и разнообразие от производители! Ако все пак не можете да се справите с избора, не се колебайте да ни потърсите за консултация!

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции