Таванни абсорбатори
Телескопични абсорбатори
Абсорбатори за пълно вграждане
Абсорбатори за стенен монтаж
Островни абсорбатори
Ъглови аспиратори
Аспиратори под кухненски шкаф
Аспириращи плотове
Филтър
Марка
Цена
от до
Обем помещение (m3)

Размер (ширина)


Цвят
Безплатна доставка

Островни абсорбатори

За тези от вас, които са решили да се спрат на кухни с острови, имаме страхотна колекция от островни аспиратори, които ще са елегантното и перфектно завършване на тази част от кухнята ви. Това са висящи аспиратори, които се закрепват за тавана директно със специални шпилки.

 

Обикновено островните аспиратори са с много модерен вид и естетически на доста по-високи нива от обикновените абсорбатори за монтаж или телескопични. Съчетават в себе си усещане за мода, лукс и класа, а а качеството на работа е сред най-доброто, благодарение на иновациите в сферата. Изберете островен абсорбатор за своята кухня и заложете на нисък шум, мощна аспирация и дискретно инсталиране на уреда. 

 

Все повече производители предлагат удобни и модерни решения за вашата островна кухня. Аспираторите последните години са технически издържани и предлагат редица предимства, които да улеснят и подобрят работата ви у дома. Независимо дали имате окачен таван и какъв е точно типът монтаж на островния аспиратор, инсталацията може да бъде лесно извършена и от вас самите.

 

Единствено трябва да следвате инструкциите на производителя. Разгледайте предложенията ни и изберете сред аспираторите на атрактивни цени, техните нови модели и промоционални оферти! Заложете на качеството и гаранцията, доверете се на Synox!

 

Островния абсорбатор е подходящ за оформяне на готварска зона от островен тип. Този аспиратор се прикрепва към тавана над кухненския остров и създадава фокусна точка в помещението.

 

Някои модели островни абсорбатори имат удължена в хоризонтална посока периферия, която обхваща по-голяма площ и подпомага периферно абсорбиране на парите, намалявайки изтичaнeтo нa миpизми извън пepимeтъpa нa aбcopбaтopa.

 

Много полезна функция при някои от по-скъпите модели островен абсорбатор е „фyнĸция oбнoвявaнe нa въздyxa“, при която уредът пречиства въздуха с минимална мощност пo 5-10 минyти нa вceĸи чac. Тази опция осигурява постоянна циркулация на чист въздух в кухнята.

 

Интериорните дизайнери отделят специално внимание на островните аспиратори, които заложени в дизайна могат да бъдат един от основните акценти в интериора.

 

В зависимост от модела, островния абсорбатор може не само да се прикрепи, но и изцяло да се вгради в тавана. Едно от големите предимства на моделите за пълно вграждане е дискретното им и почти незабележимо присъствие на островния абсорбатор в интериора.


Друго предимство е това, че скритото тяло на абсорбатора помага да се запази цялоста на гледката вътре в помещението и в същото време не създава преграда пред погледа навън, особено ако разполагате с красив изглед.

 

Имайте предвид, че опцията островен абсорбатор не е подходяща за всяка кухня. Моторът на уреда може да се окаже твърде обемен за вътрешното пространството на тавана или разстоянието между готварския плот и тавана може да остане твърде голямо. Ако разстоянието от котлоните до абсорбатора надвишава 130 см, пречистването на замърсения въздух няма да бъде достатъчно ефективно.

 

Разгледайте гамата от островни абсорбатори, които ви предлагаме! Изберете островен абсорбатор, който да отговаря най-добре на вашите нужди и не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции