Електрически скари
Пасатори, миксери
Термокани
Kотлони
Tигани
Свободностоящи фурни
Уреди за вакуумиране
Тостери
Други
Сокоизтисквачки и преси
Микровълнови фурни

Тостери

Фенове ли сте на топлата закуска с препечен хляб? Ако вече усещате уханието на току-що изскочили филийки от тостер, то значи знаете кой е уредът, от който имате нужда, за да събудите всички сетива! Тостерите са неизменна част от кухненското оборудване, тъй като са малкият, но скрит помощник на всяка домакиня за лесните и бързи закуски или следобедни снаксове.

 

Практични, стилни и с висока мощност на работа, нашите качествени тостери ще се впишат прекрасно във вашия дом. Заложете на малките помощници, които освен че могат да се поберат във всеки шкаф, могат и да стоят перфектно на плота ви, съчетани с останалите кухненски роботи. При нас ще намерите и разнообразие от качествени предложения от различни ценови категории - от любимите SMEG до практичните JATA.

 

Те предлагат също и различни степени на изпичане, скорост на работа и функции (за препичане, затопляне или размразяване). Към всеки ще откриете и тавичка за трохи, която лесно се почиства и улеснява поддръжката на уреда. Изберете тостери от неръждаема стомана, с висока степен на работа и вграден термостат.

 

Заложете на качествените производители и добавете перфектния завършек за кухнята у дома! Сега е моментът да приготвите любимите сандвичи с най-добрите тостери на пазара - лесно и бързо!

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции