Стоящ смесител
Смесители с изтеглящ чучур
Смесители с подвижен душ
Смесители за пред прозорец
Стенен смесител
Двуръкохватков смесител
Ретро смесител
Смесител за битова и филтрирана вода
Филтър
Марка
Цена
от до
Покритие

Управление на ръкохватката

Аксесоари, части за смесител за кухня
Безплатна доставка

Смесители с изтеглящ чучур

1 2 3 >

Разнообразието от предложения за смесители за кухня става все по-голямо и по-голямо, а изборът съответно все по-труден. Има и редица фактори, с които трябва да се съобразите, когато търсите най-подходящия за вас смесител с изтеглящ се душ.

 

Важно е да помислите за кухненската мивка, която вече имате или ще закупите за кухнята си. Тъй като батерията се монтира заедно с мивката има много голямо значение тя да пасва на размерите и дълбочината й. И мивката, и смесителя трябва да бъдат съобразени едно с друго, тъй като от това зависи удобството при използването им.

От гледна точка на функционалност, това е основният фактор, за който трябва да следите и това ще определи колко дълъг чучур да изберете и съответния смесител, така че водната струя да пада на подходящото място.

 

Смесители с изтеглящ чучур са предпочитани пред останалите, тъй като изтеглянето на чучура позволява достигане до по-далечни точки при големите кухненски корита - това улеснява поддръжката и измиването. Освен това, изтеглянето на чучура може да ви улесни и при пълнене на по-големи съдове като висока туба, кофа или голямо шише. Всяка домакиня, която веднъж е ползвала смесител с изтеглящ се чучур, след това не иска да го смени! 

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции