Шкаф за баня с мивка
Шкаф за баня без мивка
Колона за баня
Филтър
Марка
Цена
от до
Размер (cm)
Аксесоари за шкафове за баня

Безплатна доставка

Шкаф за баня без мивка

1 2

Не е тайна, че при обзавеждането или ремонта на един нов дом, винаги се започва от банята. Тя е не само най-сериозно обвързана с тънкости и финанси, но и най-важна при нанасянето, а комфортът там е задължителен. Затова и ви представяме практични и модерни решения с нашите шкафове за баня!

 

Разгледайте колекцията ни от различни видове шкафове за баня - с различни полици, в различни размери и цветове. Шкафовете за баня ще са перфектното допълнение за вашето помещение, завършвайки го не само с красота, но и с функционалност и комфорт. В различни комбинации с огледала, полици и мивки за баня, вие можете сами да създадете своята идеална баня! 

 

Можете да избирате сред различни ценови категории в нашите предложения от шкафове за баня, но ви гарантираме, че с всеки от тях ще получите качествен продукт от топ производител. Не забравяйте да съобразите размерите на своята баня, както и позиционирането на шкафовете - дали са леви, десни, за неутрална позиция или с чекмеджета.

 

Изберете най-подходящия за вашите нужди гшкаф за баня - бял гланц, дъб, MDF или друг материал. Проверете влагоустойчивостта на продукта, за да сте сигурни, че взимате най-доброто решение! Някои от моделите се предлагат за стоящ модел или конзолен монтаж и височината им може да бъде регулирана, съчетавайки перфектно комфорт и модерен вид!

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции