Шкаф за баня с мивка
Шкаф за баня без мивка
Колона за баня
Филтър
Марка
Цена
от до
Размер (cm)Аксесоари за шкафове за баня

Безплатна доставка

Шкаф за баня с мивка

Всеки шкаф за мивка е задължителен аксесоар за всяка баня. Тези продукти са незаменими, когато трябва да намерим подходящо място в банята за своите кърпи, хавлии, почистващи препарати и други.

 

Много често клиентите ни нямат достатъчно място в своите бани за всичките тези аксесоари. За щастие нашите мивки за баня с шкаф са чудесно решение, което пести място и е едно чудесно решение за всяка съвременна баня. 

 

Шкаф за мивка – основни характеристики

 

Всички сме наясно, че процентът влажност във всяка баня или друго санитарно помещение е доста по-висок, отколкото във всяка друга част от един дом или офис. По тази причина, оборудването, което купувате за вашата баня, трябва да е в съответствие с някои специфични особености като:

  • Материал на вашия шкаф за мивка – уверете се, че той е водоустойчив и няма да се повлияе от високото ниво на влажност в банята. Подходящи материали за една мивка с шкаф за баня са пластмасата, металът и стъклото.
  • Трайност – една от най-важните характеристики на всички мивки за баня с шкаф, с която не трябва да допускате никакви компромиси. Когато избирате шкаф за мивка обърнете специално внимание на здравината и устойчивостта на конструкцията на избраната от вас мивка с шкаф. Всички винтове, механизми и елементи трябва да са плътно завинтени и да няма луфтове. Вратичките не трябва да имат фуги и трябва да се затварят плътно и безпроблемно.
  • Възможността за вграждане – това е чудесна опция, когато разполагате с много ограничени пространство в банята и трябва всеки сантиметър площ да е изчислен внимателно. Ако пък имате повече свободно пространство, не е необходимо вашия шкаф за мивка да е за вграждане.
  • Покритието – още един елемент, които има значение в избора на мивки за баня с шкаф. Ако се спрете на акрилен слой, трябва да знаете, че той е един практичен и надежден избор. Самозалепващото покритие, от друга страна, предлага боагт избор на цветове, но пък не е толкова влагоустойчиво.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции