НачалоКухняПрибори. Преса за картофи и зеленчуци за пюре
Мачкане накартофи с ръчна преса
Каталожен номер:    1215022800
Продукт: Дозатор за спагети
Производител:

Küchenprofi, Германия

 

Описание:

преса за мачкане на картофи и зеленчуци за пюре

  • Материал: неръждаема стомана X5CrNi 304-18/10 
    (18% хром, 10% никел, стомана)                                                                               размери:
  • дължина 290 mm

площ на кръга за мачкане и пюриране-  90 mm

Подходящ за съдомиялна машина.

Пресата за мачкане на картофи и зеленчуци за пюре е изработена от висококачествена неръждаема стомана. Това е метален кръг изработен от подсилена неръждаема стомана (такава с дебелина 2mm). Този кръг е пластина, която има отвори с подходящ за пюриране размер. Също така е направена удобна дръжка за здраво захващане. Термоустойчива за съдове, където се варят картофите и зеленчуците, който искаме да станат на пюре. Никога до сега така любимото ни картофено пюре не е било по-приятно за приготвяне. Резултатът е повече от фантастичен. Пюрето е гладко и финно, като за най-изискана световна кухня.

 

Препоръки:

Обелете и нарежете картофите на кубчета. Поставете ги в някои от нашите неръждаеми съдове с многослойно дъно. Сипете вода малко над нивото на картофите. След като се сварят отлейте част от водата. За предпочитане е 1/3 от водата да остане при картофите. Добавете прясно мляко и масло. Намачкайте с преса за мачкане на картофи до гладка повъхност. След което започнете да бъркате за сгъстяване. Не забравяйте пюрето да бъде малко по-рядко от това което предпочитате защото, като истине допълнително ще се сгъсти.

 

 

Изберете този оригинален продукт на Küchenprofi и се насладете на любимото си картофено пюре приготвено с финес.Преса за картофи и зеленчуци за пюре

Артикулен номер: 1215022800
38.00лв.
Добави в кошница
Бърза поръчка
Предимства
Безплатна доставка над 99 лв
Безплатна доставка над 99 лв
30 дни право на връщане
30 дни право на връщане
Категории: Прибори.
Продукта е успешно добавен в кошницата!
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции