Кухня

Баня


Пакети баня


IDEAL STANDARD

1 2 3 4 5 6 ... 28 >

Повече от 100 години Идеал Стандарт Интернешънъл е един от водещите световни производители на продукти за баня и кухня - смесителни батерии, душ системи и санитарна керамика с най-високо качество. Със седалище в Брюксел, Белгия компания работи с почти 10 000 души и оперира в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка.

Продуктите на компанията се продават под големи международни марки като Ideal Standard, Armitage Shanks, Sottini (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima и Ideal Standard (Източна Европа).

 

Ideal Standard е водещата марка на Ideal Standard International.

Продуктите на марката оказват голямо положително влияние върху живота на хората. Голяма част от иновациите са резултат от развитието им през годините.

В продуктите си за баня компанията предлага уелнес чрез разработване на технологични,  интелигентни решения за баня вече повече от век. Това заедно с качеството предлага дългосрочна стойност на всеки от продуктите, които произвежда.

Някои от иновациите, разработени от компанията са смесителната батерия с една ръкохватка, тоалетната чиния без ръб и плоската пита за душ!

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции