Кухня

Баня


Пакети баня


VIDIMA

1 2 3 4 >

Компанията Видима се е превърнала в синоним на безупречно конструирана и надеждна санитарна арматура. Vidima е търговска марка на компанията „Идеал Стандарт – Видима” АД. Зад добрата репутация на фирмата стоят над 70 години висок професионализъм и традиция, опитен персонал, съвременни технологии и модерни методи на организация и управление на производствените процеси.

Пред последното десетилетие фирменото портфолио на Видима се обогати осезаемо. Клиентите на компанията вече могат да избират между висококачествени продукти от санитарен порцелан, както и разнообразни аксесоари, които се характеризират с модерен дизайн и безупречна изработка.

Някои от продуктите, с които Vidima е известна са:

  • Душ системи
  • Смесители
  • Моноблокове
  • Комплекти за баня
  • Шлаухове
  • и много други

Основната цел на българската компания Видима винаги е била разработването на цялост решения в обзавеждането за бани, които да се отличават с общ дизайн – запазена марка на бранда Vidima.

Друга особеност на продуктите на фирма Видима е, че те обикновено носят по-висока стойност, отколкото цената, която крайните клиенти плащат. Ето защо, с течение на времето, Vidima се е превърнала в синоним на естетичност, практичности ергономичност. Клиентите на бранда не купуват просто отделни продукти за своята баня.

Вместо това, Видима се стреми да предлага цялостни решения за всяка модерна баня. Интегрираните решения имат за цел да пестят вашето време и средства без компромис по отношение на качеството на продуктите на марката Vidima.

Повече от 100 години Идеал Стандарт Интернешънъл е един от водещите световни производители на продукти за кухня и баня - смесителни батерии, душ системи и санитарна керамика с най-високо качество. Със седалище в Брюксел, Белгия компания работи с почти 10 000 души и оперира в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. 

Продуктите на компанията се продават под големи международни марки като Ideal Standard, Armitage Shanks, Sottini (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima и Ideal Standard (Източна Европа). 

Някои от иновациите, разработени от компанията са смесителната батерия с една ръкохватка, тоалетната чиния без ръб и плоската пита за душ!

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции