Кухня

BEKA

BEKA е търговска марка, свързана с производството на висококачествени съдове за готвене.

 

Създадена е през 1899 г. в Германия от Даниел Браун и Якоб Кемлер.
Световните патенти в областта на иновационните технологии и удовлетвореността на клиентите допринасят за утвърждаването и успеха на марката през следващите години.

 


През 2000 година марката BEKA става собственост на белгийската компания Allinox.
Световен производител на съдове за готвене от 1949 г със седалище в Белгия и със заводи също във ФранцияГермания, САЩ и Китай. 

Производствените мощности на BEKA на продуктите, предназначени за българският пазар се намират предимно в Белгия и Китай. Добре е да знаете, че тази част от тях, които се произвеждат в Китай, не отстъпват по качество на продуктите, произведени в европейските заводи.

 

 

Съдовете на BEKA - тигани, тенджери, чайници и касероли са изработени от качествена неръждаема стомана 18/10, клас 304 с дебелина над 0,6 mm, с красиво огледално покритие, ергономичен дизайн и дебело дъно. Могат да бъдат класифицирани с качество над средното ниво. 

 

 

Успехът на Allinox се дължи на дългогодишен опит и задълбочена техническа експертиза в бранша. В продължение на близо 80 години е партньор в производството на съдове за готвене на много марки в целия свят.

Интересно е да се знае, че Allinox проектира, произвежда и разпространява в световен мащаб и всички линии на съдовете за готвене Brabantia.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции