Кухня
Баня

Пакети кухня

BLANCO

1 2 3 4 5 6 ... 10 >

За компанията

BLANCO е един от най-големите производители на мивки и смесителни батерии за кухня, аксесоари и системи за отпадъци. С дъщерни дружества в Европа, Америка и Азия, компанията е призната с високото качеството на продуктите, които произвежда над 90 години. Носител е на много награди за дизайн и иновации.


Предлагани продукти

- Еднокоритни и двукоритни/двойни мивки за кухня
- Смесители Бланко за кухня и баня
- Аксесоари за мивки – отцедници, кошници, дъски, дозатори за сапун;
- Системи за разделно събиране на отпадъци.


Мивки за кухня

За производството на мивките си BLANCO използват неръждаема стомана от най-висок клас със сатенен, полиран финиш. Покритието е резултат от процес на полиране и създава луксозен външен вид на всички мивки и смесители Бланко.

Гладката, хигиенична иноксова повърхност, както при еднокоритните така и при двукоритните мивки Бланко е лесна за почистване и отговаря на най-високите стандарти.

Наред с неръждаемата стомана преди години в заводите в Германия започва и производството на мивки от композитен гранит Silgranit PuraDur. Композитния материал е съставен от 80% гранитни частици и 20% смоли. Гладък, устойчив на светлина, киселини и замърсяване има допълнително покритие,тествано в лаборатории.

В една от фабриките си SteelArt в Германия компанията създава ръчно изработени мивки с единични и двойни купи по поръчка, както и дизайнерски смесителни кранове и аксесоари.


Смесителни батерии (смесители Бланко)

В асортимента на компанията присъстват над 600 модела смесители Бланко, част от които с иновативна функция - филтър за пречистване на водата. Всички компоненти на батериите, които контактуват с водата са изработени от висококачествени материали, сертифицирани по отношение на безопасността и хигиената.

Разгледайте предложенията на мивки и смесители BLANCO в нашия асортимент!


Защо да поръчате от нас

Ние доставяме мивки и смесители Бланко вече над 20 години. Имаме опит и познаваме добре специфични характеристики на продуктованта им гама.
Работиме с много производители на мебели и дърводелци, предоставяйки им условия, като наши партньори.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции