Професионално оборудване за кухня


FIMAR

1 2

Разгледайте и изберете качествен продукт от нашата богата колекция с професионални, помощни уреди за готвене FIMAR, Италия.

Италианската компания Fimar Group се състои от две отделни големи компании – Fimar и Forcar. Те са управлявани от едно общо ръководство, което се е запазило непроменено през последните 40 години. Компанията-майка се състои от 5 отделни бранда (дъщерни компании), които са специализирани в отделни сектори на хотелиерската и кетъринг индустрията.

Фирма Fimar може да се похвали с впечатляващи финансови цифри и постижения. През последните 40 години, Fimar може да се похвали с това, че компанията се е разположила на внушителните 38000 квадратни метра площ. В това число влизат и нейните офиси и складове. На тази територия фирмата има възможността да спедира своите продукти до всяка точка на света.

Независимо от факта, че Fimar може да се похвали със невероятен растеж през последните десетилетия, групата е останала вярна на своята начална фирмена философия да създава, внася и продава техника, която е:

  • Лесна и приятна за употреба
  • Качествена и надеждна
  • Издръжлива във времето

Фирма Fimar предлага на клиентите си само висококачествени продукти, които имат продължителен живот.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции