КухняБаня

BRABANTIA

1 2

За компанията

Brabantia (на български език Брабантия) е основана през 1919 г. Започна с малък екип от 15 души в малък холандски град Алст, провинция Брабант, откъдето идва името ѝ. Днес компанията е лидер в производството на аксесоари за кухня и баня, които превръщат домакинската дейност в удоволствие.

Всички продукти, които компанията Брабантия произвежда са с много високо качество, практични и лесни за използване. Brabantia заявява увереността си в качеството на продуктите, които произвежда с търговска гаранция от 10 години.

 

 

В асортимента на Брабантия ще откриете:

- кутии за хляб, които запазват дълго време свежестта на хляба;
- кошове за отпадъци за вграждане, с педал или сензор с красив дизайн и цветове;
- помощни съдове и прибори за готвене;
- елегантни маси за гладене;
- практични простори за сушене на дрехи;
- таймери и кухненски везни в свежи цветове;
- съдове за съхранение на продукти и организиране на пространството в кухненските шкафове;
- оригинални аксесоари за баня.

 

 

Материали и дизайн на Брабантия

Един от най-известните продукти в асортимента ѝ е известния кош за отпадъци Брабантия, който наред с функцията си за съхранение на боклука, добавя елегантност и красота във всяка кухня. А в ретро колекциите, любителите на винтидж стила ще открият своите продукти.

Продуктите си, Брабантия произвежда предимно от стомана и „каучуково дърво“, което ги прави устойчиви и рециклируеми.

Загрижена за устойчивостта и въздействието, което нейните продукти оказват върху планетата Брабантия подкрепя, като официален партньор различни екологични организации.

  • WeForest, която опазва биоразнообразието на планетата чрез засаждане на различни видове дървета в Етиопската пустиня.

  • Проекта The Ocean Cleanup за изчистване на океана от пластмасовите отпадъци и поддържането му чист, използвайки технология, за складирането на боклука в контейнери в океана, които се почистват от корабите.

  • Plastic Whale, която организира прочистването на пластмасата от океана чрез ежедневно организиране на пластмасов риболов с лодки (произведени от рециклирана пластмаса), с които хората прочистват пластмасовите отпадъци от Амстердамския канал.

Брабантия създава наистина красиви и функционални продукти, като дъските за гладене и кошчетата за боклук, които печелят наградата за дизайн на Холандия през 2016 година.

 

 

Защо да поръчате от нас

Открийте продуктите, които внимателно сме подбрали от асортимента на Брабантия и направете живота си по-добър, като внесете красота и уют в дома си.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции