Тави по Гастронорм
Помощни съдове и прибори
Тенджери и казани
Тенджери под налягане
Тигани
Тави за печене
Пренасяне на храна
Филтър
Марка
Цена
от до
Дълбочина


Материал
Безплатна доставка

Кухненска посуда


Всяка модерна професионалната кухня в днешно време има нужда не само професионални казани тенджери, тигани и тави, но и от допълнителни съдове за готвене като колендери, касероли, купи, баки за пренасяне на храна, помощни прибори за готвене в професионалните кухни. Съдовете са подходящи за термична обработка на големи количества храна, устойчиви са на механично въздействие и с изключително дълъг живот.

Цялото това професионално оборудване за кухня улеснява готвенето на различни видове вкусни ястия. Именно поради тези причини, в никакъв случай не бива да допускате компромис с оборудването.

Искате ли да преобразите вашата професионална кухня, рестотрант или друг вид заведение? Доверете ни се и купете качествени професионални съдове за готвене от нашата, които отговарят на всички европейски стандарти за качество. 

Гарантираме ви, че при нас можете да намерите най-добрите професионални кухненски съдове и прибори, с които да модернизирате вашата кухня. Благодарение на тях, всяка изискана кухня ще се гордее и гарантирано ще удовлетворява всички капризи на вашите клиенти за вкусни и бързо приготвени ястия.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции