Смесители за биде
Дъска биде
Хигиенни душове

Хигиенни душове

Нуждата от поддържане на висока лична хигиена е наложило появата на т. нар. хигиенни душове. Същата причина е в основата на тенденцията към изобретяването на някои от най-популярните днес продукти, каквито са смесители за баня, тоалетни с биде и интимни душове. Навремето най-разпространена е била употребата на стоящите бидета със смесител, които са играли ролята на сегашния хигиенен душ.

В днешно време, обаче, много от баните са с много малък размер, което налага използването на т. нар. капаци бидета и тоалетни с вградено биде. Няма единодушно мнение кой от двата варианта е по-добър, но с времето все по-популярни стават хигиенните душове.

Използването на хигиенен душ има едно голямо предимство – възможността да се мие практически цялата баня с него, което не е възможно при другите артикули за баня. От друга страна, някои клиенти не харесват наличието на шлаух, но той така или иначе присъства и при душовете за къпане.

Какво трябва да знаете при покупката на интимен душ?

Най-често предпочитаната комбинация от клиентите е на интимен душ със смесител. Това е чудесен вариант, когато искате да се погрижите за добрата хигиена на части от тялото си. За разлика от него, един хигиенен душ не може да осигури същата висока температура на водата, което го прави по-неудобен артикул в сравнение с първия.

Когато избирате какъв хигиенен душ да си купите, трябва да имате предвид, че има два основни вида хигиенни душове на пазара. Това са полимерен и метален модел, всеки от които има своите плюсове и минуси.

В заключение, употребата на интимен душ е не само приятно, но и силно препоръчително. Ние от Синокс сме сигурни, че това е един прекрасен артикул за баня, който е много компактен, подобрява визията на цялата баня и същевременно щади вашия бюджет в тези трудни времена.

Разгледайте нашите разнообразни предложения с интимни и хигиенни душове и изберете най-оптималния вариант за вашата баня и индивидуалните ви нужди.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции