+/menu-17-protses-na-pokupka

Процес на покупката

Процес на покупката

 1. Избор на продукт
  Използвайте полето за бързо търсене в горната част на страницата от дясната страна на лентата за навигация или отворете желаната категория продукти (от лентата за навигация) и чрез филтъра изберете продукти с параметрите, които Ви интересуват.
 2. Поставяне на продукт в кошницата
  Чрез клик върху иконата на кошницата може да прибавите продуктите във Вашата пазарска кошница, които искате да закупите. Кошницата присъства до всеки един продукт от асортимента на магазина.
  За да разгледате съдържанието и кликнете върху иконата и, която се намира в горния десен ъгъл на всяка страница на магазина.
  Може да променяте по всяко време нейното съдържание, да премахнете продукт или да коригирате количеството, като натиснете бутон Edit.
 3. Плащане
  За да завършите пазаруването кликнете върху бутона : Приключване с пазаруването, който се намира в долния десен ъгъл на страницата на кошницата за пазаруване и натиснете бутона Продължи с поръчката. На следващата страница Вие може да въведете Вашия адрес на доставка, втори адрес за фактура (ако желаете да Ви издадем такава) , да уточните начина на плащане и други подробности по изпълнението на поръчката.
  След приключване на поръчката ще получите вход, който ще ви позволи да правите следващи поръчки без да е необходимо да въвеждате данните си отново.
 4. Изпращане на поръчката
  След като въведете данните си , натиснете бутона Изпращане за предаване на поръчката си. Информацията се предава безопасно в кодиран вид на наш сътрудник за обработка.
 5. Обработка на поръчката
  След като обработим Вашата поръчка, Вие ще получите на електронната си поща потвърждение за успешно приета поръчка с номер, чрез който ще може да следите статуса на поръчката, пратката си и начина по който ще се извърши доставката.
 6. Потвърждение
  Потвърждението ще съдържа Вашето име, адрес, време на доставка, продуктите, които ще бъдат доставени и тяхната стойност и плащане.  Проверете внимателно данните в поръчката си, за да сте сигурни че сте подали правилна информация.
  Поръчката се приема за потвърдена при потвърждение, изпратено на електронната ви поща (генерира се линк, който получавате на електронна си поща).
 7. Промяна на направена поръчка
  Ако размислите и решите, че искате да премахнете продукт и да го замените с друг може да го направите, като ни се обадите по телефон или изпратите имейл по възможно най-бързия начин. Ние ще актуализираме поръчката с нова дата за доставка.
 8. Изпращане на допълнителна поръчка
  Ние поддържаме на склад необходимото количество от оферираните в магазина продукти, но въпреки това е възможно поради голям интерес част от Вашата поръчка да не е в наличност. В такъв случай ние ще Ви я изпратим допълнително за наша сметка.
 9. Доставка
  Поръчаните продукти се доставят в страната чрез услугите на Еконт и Български пощи. По-скъпите продукти се доставят с        UPS заради необходимостта от застраховка на транспортираните продукти.
  Желаете ли пратката ви да бъдат доставяна с друг куриер, моля, свържете се с нас.
  Ако имате разходи по доставката Вие ще ги видите при получаване на потвърждение за приемане на Вашата поръчка. Всяка пратка се изпраща, използвайки най-изгодната тарифа. Транспортните разходи се определят от размерите и теглото на поръчаните стоки.
  Всяка поръчка на стойност над 200 лева се доставя безплатно на територията на България, независимо колко тежи и колко е голяма.
  За тежки или големи пратки ние се свързваме с Вас, за да уточниме подходяща дата за доставка.
 10. Проследяване на пратката
  След като поръчка ви напусне нашият склад Вие ще получите съобщение по електронната поща или на Вашия мобилен телефон.
  Ще ви изпратим номера на товарителницата на Вашия пакет. С този номер Вие ще може да следите Вашата пратка онлайн.
  Доставката на стоката се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни, взависимост от това къде се намирате. Ако имате специални изисквания за ден или час на доставка ще се съобразим с тях. Трябва да имате предвид, че обемистите и тежки продукти, които сте поръчали се доставят от куриерските фирми до вашата външна врата.
  Може да получите поръчката си в офис на куриерсата фирма с която работим, но трябва да включите желанието си, като коментар когато правите поръчката си.
  Продуктите, които Ви доставяме са в оригиналната си, запечатана от производителя опаковка, придружени с документи за гаранция, ако има такива.