Връщане на продукти

 

Съгласно правилата на Европейския Съюз може да се откажете от сключеният договор и да върнете закупеният продукт в рамките на 14 дни след датата на получаването му. През този период вие не можете да ползвате закупените продукти, които сте получили, преди да решите да се откажете от покупката.

 

Ние сме сигурни в качеството на продуктите, които предлагаме. Всички стоки в нашият магазин са оригинални, от официални вносители и производители. Но ако вие по някаква причина не сте 100 % доволен от направеният избор ние ви даваме правото да се откажете от сключеният договор при направената покупка и да върнете закупеният продукт в рамките на 30 дни.

Свържете се с нас и ние ще се постараем да намерим най-доброто решение за Вас – ако желаете ще ви изпратим различен продукт или ще ви върнем парите по вашата кредитна сметка в рамките на този период.

 

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си да се откажете от покупката (по електронен път).
Периодът за анулиране на договора започва да тече от датата на доставката. Можете да върнете стоката чрез куриер или по пощата с обратна разписка. Разходите по връщане на закупената стока са за ваша сметка.

В случаите, когато с една поръчка сте поръчали много стоки, които се доставят поотделно, срокът за упражняване на правото на отказ изтича 30 дни след доставката на последната част от стоката. 

Необходимо е да върнете стоката неупотребявана, в ненарушена оригинална опаковка, с всички аксесоари и документи, както и да пазите документа, удостоверяващ връщането и. В случаите, когато закупеният продукт е изпробван с цел да се установи доброто му функциониране се възстановява неговата намалена стойност.

СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ПРАВОТО НА ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА

При желание от ваша страна можем да заменим върнатия продукт с нов със същите характеристики. 

 

При получаването на поръчаната стока вие сте длъжни да я прегледате и в случай на видими недостатъци, като транспортни дефекти, липса на придружаващи аксесоари и документи, трябва незабавно да информирате лицето, извършващо доставкатаНеобходимо е да опишете повредата в писмен вид на бланка на куриера и да върнете обратно по него повредената стока в оригиналната и опаковка с всичките аксесоари и документация, с която е придружена. В случай, че не направите оглед на получената стока в момента на получаването и не предявите претенции, стоката се смята за одобрена, и вие губите правото да претендирате на по-късен етап.

 

Егомс ЕООД се задължава да възстановяви получената сума, платена при продажбата на стоката, включително с разходите за доставка, в 14-дневен срок, който започва да тече от датата на уведомяване за решението ви да се откажете от договора за продажба, но не и преди стоката да е получена обратно в склада.

Изключение правят допълнителните разходи, свързани с избран от вас начин на доставка.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции