+/footer-5-informatsia-za-nas

За нас

Фирма Синокс е представител на българският производител на мивки и съдове за готвене от неръждаема стомана - ХРОМ АД, Силистра.

 

Въз основа над 20 години професионален опит в сферата на обзавеждане на кухни и бани ние можем да Ви помогнем да се ориентирате по-лесно в многообразието от продукти на пазара. Ако имате нужда можем да ви дадем професионален съвет, така че да направите информиран избор относно това което търсите.

 

Стремим се да осигурим най-добрата селекция продукти за обзавеждане на дома, на възможно най-добри цени. Предлагаме избран асортимент продукти на водещи европейски производители – Blanco, Elica, Teka, Franke, Pyramis, Ideal Standard, Видима, Brabantia и други. Уверени сме във високото качество на продуктите, които предлагаме. Всички продукти са придружени с гаранции, сертификати и инструкции за ползване. 

Можете да пазарувате при нас безопасно, с гаранция за високо качество на продуктите.

Всеки ден се стремим да сме в течение на най-новите тенденции и технологии в областта на интериорния дизайн. 
Пазарувайки при нас ние можем да ви предложим и съпътстващи услуги – консултации, монтаж, демонтаж, изработка по поръчка на мебели за дома.

Всеки ден се стараем да постигнем най-доброто обслужване за Вас, за да бъдете наши клиенти и за в бъдеще.

 

Ако все пак по някаква причина не сте доволни от направеният избор при покупката си може да се свържете с нас и ние ще се постараем да намерим най-доброто решение.

Желаете ли да видите конкретен продукт направете запитване и посетете нашият магазин в София, ул. Черковна №42.