+/footer-5-informatsia-za-nas

За нас

Synox.org е платформа за електронна търговия с продукти за обзавеждане и оборудване на дома.

 

Мисията ни е да Ви улесним по-лесно да се ориентирате в избора на продукти при голямото разнообразие, което съществува на пазара и да ви помогнем да направите най-добрият избор за парите си.

 

Уверени сме във високото качество на продуктите, които предлагаме. Всички продукти са нови, в оригинална опаковка, придружени с гаранции, сертификати и инструкции за ползване. Работим с доказали се производители, като Blanco, Teka, Franke, Pyramis, Ideal Standard, Vidima. Представител сме на Хром АД, гр. Силистра - единственият завод за производство на съдове и умивалници от неръждаема стомана в България.

 

За да улесним пазаруването ви предлагаме всички стандартни начини на плащане.
Ако се затруднявате при планиране на месечният си бюджет имате възможност да купите продукт на изплащане при изгодни за Вас условия.
Политиката на търговски отстъпки се запазва и при покупка на изплащане, което косвено облекчаване на разходите Ви, свързани с лихвения процент по кредита.
След като веднъж сте пазарували при нас Вие се превръщате в наш лоялен клиент и като такъв получавате определен % отстъпка при следващите си покупки, в зависимост от сумата и поръчките ви. 

 

Допълнителен услуга е осигоряване на безплатната доставка при покупка на продукти над определена стойност и осигоряване на гаранционен сервиз, който намалява риска от допълнителни разходи.

 

Ако по някаква причина не сте доволни от направеният избор, вие имате правото на 30 дневна гаранция за връщане на парите за направена покупка (изключение правят покупките направени на изплащане). Ние ще се постараем да намерим най-доброто решение за Вас, като ви изпратим различен продукт или Ви върнем парите по Вашата кредитната сметка.