Доставка и плащане

 

Покупка

 1. Избор на продукт
  Използвайте полето за бързо търсене или отворете желаната категория продукти (от лентата за навигация). Чрез филтъра избирате продукти с параметрите, които Ви интересуват.

 2. Поставяне на продукт в кошницата
  Чрез клик върху бутона "Добави в кошница" започва вашето пазаруване.
  Надписа "Продукта е успешно добавен в кошницата" потвърждава вашия избор.
  • Можете да продължите пазаруването, като по същия начин добавяте нови продукти в кошницата. Или да приключите поръчката, с клик върху появилия се надпис "Продукта е успешно добавен в кошницата".
  • Можете да приключите поръчката си също, като кликнете върху 
  иконата на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл.

 3. За да разгледате заявените от вас артикули, кликнете върху иконата с изображение на кошница, която се намира в горния десен ъгъл на всяка страница на магазина. Може да променяте по всяко време нейното съдържание, след което да продължите с пазаруването или да приключите поръчката.

 4. За да приключите поръчката кликнете върху бутона: "Поръчай"

 5. Ако желаете да ви бъде издадена фактура, моля сложете отметка в квадратчето преди надписа "Желая да ми бъде издадена фактура", който се намира в горния десен ъгъл.

 6. Въведете вашите данни - име и фамилия, адрес на доставка, начин на плащане.
  Ако имате разяснение към поръчката си, можете да въведете текста в допълнителното поле под надписа: "Моля, попълнете, ако имате някакво пояснение към поръчката".

 7. Потвърдете, че сте прочели и сте съгласни с общите услоия на поръчка с отметка в квадратчето пред текста:
  "Потвърждавам, че съм прочел и съм съгласен с условията за поръчка" 

 8. Ако не сте съгласен с общите условията на магазина изберете отметката под текста "Не съм съгласен с условията за поръчка" и обяснете с какво, като попълните полето, което ще ви се отвори.

 9. Ще получите на адреса на електронната си поща информация с успешно приета поръчка с пореден номер, вашите данни за доставка, продуктите, които сте поръчали и сумата, която трябва да платите при получаване на стоката.
  Проверете внимателно данните в поръчката си, за да сте сигурни че сте подали правилна информация.

 10. Поръчката подлежи на изпълнение след потвърждение по телефон.


  Доставка

 11. Поръчаните продукти се доставят в страната чрез услугите на куриерска фирма СПИДИ.
  Ако желаете пратката ви да бъде доставена с друг куриер или по избран от вас начин, различен от предложения от нас разходите по доставка са за ваша сметка.
 12. Ако имате разходи по доставката Вие ще ги видите при получаване на потвърждение за приемане на Вашата поръчка. Всяка пратка се изпраща, използвайки най-изгодната тарифа. Транспортните разходи се определят от размерите и теглото на поръчаните стоки. 
  Всяка поръчка на стойност над 200 лева се доставя безплатно на територията на България, независимо колко тежи и колко е голяма. 
  За тежки или големи пратки ние се свързваме с Вас, за да уточниме подходяща дата за доставка.
 13. Проследяване на пратката
  След като поръчка ви напусне нашият склад Вие ще получите съобщение по електронната поща или на Вашия мобилен телефон.
  Ще ви изпратим номера на товарителницата на Вашия пакет. С този номер Вие ще може да следите Вашата пратка онлайн.
  Доставката на стоката се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни, взависимост от това къде се намирате. Ако имате специални изисквания за ден или час на доставка ще се съобразим с тях. Трябва да имате предвид, че обемистите и тежки продукти, които сте поръчали се доставят от куриерските фирми до вашата външна врата.
  Може да получите поръчката си в офис на куриерсата фирма с която работим, но трябва да включите желанието си, като коментар когато правите поръчката си.
  Продуктите, които Ви доставяме са в оригиналната си, запечатана от производителя опаковка, придружени с документи за гаранция, ако има такива.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции