Шкаф за баня с мивка
Шкаф за баня без мивка
Шкаф за баня с двойна мивка
Ъглова мивка за баня с шкаф
Горен шкаф за баня
Колона за баня

Горен шкаф за баня

Не е тайна, че при обзавеждането или ремонта на един нов дом, винаги се започва от банята. Тя е не само най-сериозно обвързана с тънкости и финанси, но и най-важна при нанасянето, а комфортът там е задължителен. Затова и ви представяме практични и модерни решения с нашите горни шкафове за баня!

 

Разгледайте колекцията ни от различни видове горен шкаф за баня - с огледала, с различни полици, в различни размери и цветове. Горните шкафове за баня ще са перфектното допълнение за вашето помещение, завършвайки го не само с красота, но и с функционалност и комфорт. В различни комбинации с долни шкафове и мивки за баня, вие можете сами да създадете своята идеална баня! 

 

Можете да избирате сред различни ценови категории в нашите предложения от горни шкафове за баня, но ви гарантираме, че с всеки от тях ще получите качествен продукт от топ производител. Не забравяйте да съобразите размерите на своята баня, както и позиционирането на шкафовете - дали са леви, десни, централни или за неутрална позиция.

 

Изберете най-подходящия за вашите нужди горен шкаф за баня - бял гланц, дъб, MDF или друг материал. Проверете влагоустойчивостта на продукта, за да сте сигурни, че взимате най-доброто решение! Някои от моделите се предлагат с LED осветление и височината им може да бъде регулирана, съчетавайки перфектно комфорт и модерен вид!

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за новини и промоции